Goteburgare.se

Detta är andra gången jag är här, första gav mersmak så jag tog hit ett gäng till för att se om det var i samma nivå. Förra gången dem mexikanska, nu vill jag se vad deras signaturburgare, Glennburgaren går för.

Helhet: Överlag god, fin tallrik med strips, cole slaw och så klart burgaren. Finns flera olika burgare att välja mellan och de känns genomtänkta. En trea i helhet.

Kött: Köttet känns okej men inte mer. Överstekt och känns som det innehåller lite för mycket annat än rent nötkött. Smaken är helt okej men hade gärna sett en mindre kompakt konsistens och mer koncentration på färskt kött. Troligtvis gjort på fryst färdigt kött? Glenn, rätta mig gärna. Köttet får en svag trea.

Bröd: Fin färg och bra luftighet, väldigt stort men långt bättre än korvbrödbagarn. En klar fyra.

Tillbehör: Cole slaw, inte alls dum. Kändes lagom både i smak och storlek. Många restauranger och pubbar lägger gärna en saltgurka på tallriken, kändes inte som den behövdes, men hade inte skadat. Cole slawen får en fyra.

Service: Vi var ensamma när vi kom men har precis som tidigare upplevt servicen som god. Fick fel inslaget på kvittot men det rättades direkt även om jag sa att det inte behövdes (var ca 5kr fel…). Bra service fram till att en match började på tvn, då fastnade de flesta blickarna på skärmen. Kanske vore bra om kunderna fortfarande fick service. Trevligt hur som helst. En trea.