Goteburgare.se

Deliverket, Ostindiefararen 61

Jag har fått tips om Deliverket av flera, både på mail från bloggen och privat. Jag uppskattar alltid att få tips och kommentarer av er! Här kommer min recension av Deliverket.

Ringer och bokar bord och får vänligt och bra bemötande. Väl där möts vi av en snygg, tight och trevlig lokal med fint läge i Eriksberg med kranen och vattnet alldeles bredvid.

Vi beställer varsin Deliburgare och en öl. Ölutbudet är riktigt bra med roliga lokala öler. Själv valde jag en veteöl från Beerbliotek som passade fint till maten.

Kött

Alltid uppskattat med lokalt producerat kött. En fin biff men alldeles för torr. Bra smak men inte värd mer än en trea.

Deliverkets deliburgare

Bröd

Bra luftighet, färg och konsistens men även det något för torrt. Kanske om det varit mindre att det klarat av att ge ett saftigare intryck. En trea även där.

Tillbehör

På själva burgaren var det mycket lagrad cheddar som passade perfekt, en eloge för det valet. Till burgaren serverades det chips med tryffelsmak och en god och ganska stark sås )men varför plastskål?). Tummen upp för det tillsammans med den något omaka men faktiskt välpassande salladen. Bäst var den picklade rödlöken! Totalt sett en fyra i tillbehörsbetyg.

Snyggt upplägg

Service

Trevlig och snabb, precis som det ska vara. Bra koll på ölutbudet och ärligt intryck. Kunde inte önska något annat. En femma.

Lokal öl från Beerbliotek bland annat.

Helhet

Ett trevligt och bra ställe med en välsmakande om än något torr burgare. Fin lokal och bra service.  Ett STORT minus däremot är att man stinker stekos när man går därifrån. Det tappar Deliverket mycket på. Som helhet får det därför slutbetyget 3 men med enorm potential! Jag kommer att besöka Deliverket igen och hoppas då på minst en poäng till.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *